Forum Serwera ModernStory!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Otwieram Rekrutacje na Kadeta SAPD
WYMAGANIA
-Sprawny mikrofon
-Discord
-Uśmiech na twarzy:)
WZÓR
Imię:
Nick:
Login:
Serial:
Wypisz swoje kary:
Coś o sobie:
Dlaczego Ty?:
Dlaczego SAPD:
Imię: Kamil
Nick: Gotus
Login: Gotus
SID: 4885
Serial: -
Wypisz swoje kary: BRAK
Coś o sobie:Siemka, jestem Kamil mam 15 lat. Moimi zainteresowaniami jest gra w piłkę nożną oraz siatkówkę. Moim hobby jest jazda na rowerze oraz wykonywanie na nim różnorodnych tricków w lesie na hopkach. Często robię grafiki lecz nie okazuje ich na różnych mediach społecznościowych. Skryptuje czasami oraz mapuje na zamówienie innych lecz i tak się dopiero tego uczę i nie wychodzi mi to na 100%.
Dlaczego Ty?: Jestem bardzo miłą osobą i nie wyzywam nikogo bez powodu a jak chcem kogoś zacząć wyzywać to naprawdę gdy się zdenerwuje. Jestem bardzo kulturalny i gdy z kimś gadam na DC albo w MTA to podczas mojej rozmowy nie rzucają się przekleństwa do drugiej osoby. Jestem bardzo pomocny i gdy jakiś gracz lub administrator będzie potrzebował pomocy to bez wahania dla tej osoby pomogę.
Dlaczego SAPD:Dlatego że bardzo lubię tą frakcję i naprawdę w niej mi się zawsze dobrze gra. Jako polcojant chcem służyć także Los Santos żeby był spokój w mieście. Chciałbym też rozbić gangi narkotykowe żeby ich nie było w Los Santos.
Nick: DeDuS
Login: DeDuS
SID: Nie pamietam
Serial: podam jutro
Wypisz swoje kary: Niemam żadnych kar.
Coś o sobie: Mam na imię Dawid. Mam 14 lat. Uczeszczam do szkoły podstawowej w województwie małopolskim. Interesuje sie sztukami walk oraz hokejem i trenuje box oraz mma.
Dlaczego Ty?: Po prostu jestem doświadczony w tej frakcji i chce być w SAPD.
Dlaczego SAPD: Jest to rozwinięta frakcja w której lubie być.
Imię: Przemek
Nick: Santa
Login: Santa
SID:
Serial:
Wypisz swoje kary: nie byłem karany
Coś o sobie: Jestem Przemek mieszkam w Małopolsce i jestem ogarnięty mam 14 lat i interesuje się SAPD odkąd pamiętam. Nadaje sie bardzo potrafię zachować zimną krew podczas Akcji, potrafię negocjować i odgrywać RP. I nie pozwolę żeby zakładnikowi coś się stało oraz myślę że ja mam duże szanse żeby zostać Pracownikiem SAPD.
Dlaczego Ty?:Bo jestem odpowiedzialny i bardzo dobrze znam RP SAPD
Dlaczego SAPD: Bo SAPD ma najwięcej RP a ja uwielbiam odgrywać RP
Imię:Szymon
Nick:CyZeN
Login:CyZeN
SID:nie pamiętam
Serial:nie pamiętam
Wypisz swoje kary:nie mam
Coś o sobie:Jestem Szymon lubię łowić ryby i rozpierdalać mafie i gangi?
Dlaczego Ty?:Bo kocham SAPD??
Dlaczego SAPD:Dlatego bonie gangi
Strony: 1